Firmino "slučajno" otkrio gdje ide Mario Gotze?

Fudbaler Bayerna seli u Liverpool?

Firmino "slučajno" otkrio gdje ide Mario Gotze?

Endin Čaušević

Fudbaler Bayerna, Mario Gotze, ovog ljeta će najvjerovatnije napustiti ekipu prvaka Njemačke.

Gotze od dolaska u Bayern većinu utakmica posmatra sa klupe za rezervne igrače, te su njemački mediji sigurni da će ovog ljeta napustiti bavarsku ekipu. Fudbaler Liverpoola Roberto Firmino izjavio je da zna gdje će Gotze nastaviti karijeru.

"Dobro poznajem Gotzea iz Njemačke. On je zaista odličan igrač. Od prijatelja iz Njemačke sam čuo da je odlučio da dođe u Liverpool. Vjerujem da bi se odlično uklopio u naš tim i ja bih bio presretan ako bi on stigao na Anfield", rekao je Firmino.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Liverpool je danas objavio da je dogovorio dolazak golmana Mainza Lorisa Kariusa. Ipak, ovo ne bi trebao biti jedini dolazak u Liverpool igrača iz Bundeslige ovog ljeta. Pored špekulacija da će u Liverpool, mnogi pišu da bi se Gotze mogao vratiti i u Borussiju Dortmund.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi