Iz Borca poručuju: Igrat ćemo kao da je 0:0

Bh. tim pred prolazom dalje, ali sada to treba ovjeriti

Iz Borca poručuju: Igrat ćemo kao da je 0:0

Samir Mlaćo
Nogometaši banjalučkog Borca otputovali su u Torshavn gdje ih očekuje revanš sa B36.

U prvom meču bilo je 2:0 za bh. predstavnika i sada ima sve u svojim rukama.

“Očekuje nas teška utakmica. Revanš igramo na vještačkoj travi, a na ovoj podlozi oni već dugo igraju i navikli su se na taj teren. Imamo lijepih 2:0 iz prve utakmice, ali to je rezultat koji se teško brani. Na Farska Ostrva idemo da odigramo napadački fudbal, nećemo se povući i braniti rezultat, nego ćemo igrati kao da je 0:0. Sigurno ke da će oni igrati mnogo ofanzivnije nego u prvom susretu, ali mi se nećemo opustiti. Maksimalno oprezno ulazimo u ovu utakmicu i cilj nam je da prođemo u drugu rundu kvalifikacija.” poručio je Dragan Šarac, asistent u stručnom štabu Nenada Lalatovića.

Nikola Andrić ističe da Borac oprezno ulazi u revanš meč prvog kola kvalifikacija za UEFA konferencijsku ligu.

Prvo poluvrijeme smo dobili, sad nas čeka drugo poluvrijeme. Kao i u prvu utakmicu, i u ovu ulazimo maksimalno. Tada smo slavili 2:0, a nadam se da će tako biti i u revanšu. Daćemo sve od sebe i na terenu ćemo se pokazati“, kaže Andrić.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Utakmica na Farskim Ostrvima igrat će se na jednom simaptičnom fudbalskom stadionu kapaciteta 5.000 sjedećih mejsta, a riječ je o stadionu Gundadalur, koji je dom B36 Torshvana.

Stadion se nalazi na posebnoj lokaciji, a odmah iza pomenutog stadiona oko 200 metara udaljenost nalazi se i Nacionalna arena gdje utakmice igra reprezentacija Farskih Ostrva.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

davide.azzurri
DaBgda ispali yebem vam sjeme genocidno
4 5
SPQRoma
Ало, стоко! Докле ћете красти текстове!
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti