Zeljković riješio dileme oko sudbine Lalatovića na klupi Borca
FOTO: FK Borac

Borac za vikend na Mokrom Docu

Zeljković riješio dileme oko sudbine Lalatovića na klupi Borca

S. Mlaćo
Srbijanski mediji prenijeli su informaciju da će Nenad Lalatović uskoro napustiti FK Borac i postati novi trener FK Novi Pazar.

Tvrde da je sve dogovoreno, ali iz Borca je stigao demant.

Borac je užasno krenuo u novu sezonu, oprostio se od Evrope nakon poraza od ekipe B36 sa Farskih Ostrva, dok je u dva meča Premijer lige osvojio samo jedan bod.

Lalatović je nakon remija sa Slogom Doboj (2:2) podnio ostavku, no Uprava kluba nije prihvatila.

Nakon toga je poražen od Sarajeva 3:1, ali u Borcu tvrde da ima podršku.

Tako bar kaže potpredsjednik Banjalučana Bogoljub Zeljković.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Nenad Lalatović, po stoti put to ponavljam, ima punu podršku klupskog rukovodstva, a i on sam ima veliku želju da nastavi sa radom u FK Borac. Nenad ostaje šef stručnog štaba našeg kluba i ne ide, ni u Novi Pazar, niti u bilo koji drugi klub. Minulih dana uopšte nije bilo govora o njegovom odlasku, niti se razmišlja u tom smjeru. Svjesni smo da sezona nije krenula onako kako smo svi priželjkivali, ali to nam je samo motiv više da pojačamo rad na svim poljima i da se ekipa izdigne i pokaže sav svoj kvalitet, kazao je Zeljković za ATV.

Banjalučani već za vikend gostuju Posušju i u užarenoj atmosferi Mokrog Doca nemaju pravo na novi kiks.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Konjicmuha
Kome smeta jak Borac
3 2
zilan66
Nema tu ,nemaju pravo na kiks,tu je kiks 100%
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti