12

Komentari (12)

plemic
bogumi ođe ni vico ne može pomoći.
Nisko88
bojac ..izbacen....zdravooo
Gillewsky
Svi klubovi koji nisu izdvojeni u uefinom saopstenju su IZBACENI, dakle Borac je IZBACEN, prosto ko pasulj sto bi se reklo, pa vi pisite i varajte svoje navijace kako god hocete ali naredne 3 godine mozete igrati na lancu kraj ograde
user1676412286
Nije istina, Boeac je kaznjen novcano, neki llibovi su izbaceni tri sezone ali Borac nije medju njima
Gillewsky
Uefa u klin vi u plocu...zivi bili pa vidjeli
Taceoni
Sad ide urota protiv nebeskog naroda tako nešto,mi sami protv svih itd
VrbaskaBanovina
Bravo za ss.ba za razliku od nekih portala trude se da provjere istinitost informacija. Zato i ne čudi što se uvodi drakonski zakon za klevetu.
vence
Taj zakon pije vode u manjem entitetu..a jesam za to da se donese na cijelom podrucju Bosne i Hercegovine..pa ko voli nek izvoli..s tim da se ne ugrizava pravo govora..a sto se tice velikana iz Banjaluke..izbaceni su druze..mogu oni iz kluba isati sta hoce, ali je istina da su izbaceni. Ne bi me cudili da sad kazu da i ne priznaju rezultate presude..da to nije njihov sud td.
PRESEDAN
Nabrojani klubovi ce biti kaznjeni jer im licence nisu bile uredne,znaci,ko da nisu igrali,vratice lovu UEFI,a ovih 10 milja je prekrsaj za ovu sezonu.
MSOZ101
Čekamo nešto iz edicije Dobrice Ćosića
Lavillenie
Cetnicka posla skoro ko i lovacke price
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.