Uščuplić i Maksimović odredili početne postave

Finale Kupa u Zenici

Uščuplić i Maksimović odredili početne postave

S. Mlaćo

Od 17 sati u Zenici se igra meč finala Kupa naše zemlje između Borca i Sarajeva.

Susret se igra u Trening centru NS BiH u Zenici, a treneri Marko Maksimović i Dženan Uščuplić su odredili početne postave:

FK Borac: Lakić, Uzelac, Ćosić, Dujaković, Vojnović, Brtan, Subić, Čavić, Vranješ, Meleg, Mehanović.

FK Sarajevo: Kovačević, Oremuš, Hebibović, Mešanović, Velkoski, Jukić, Đokanović, Dupovac, Fanimo, Adukor

Kapiten tima sa Koševa Krste Velkoski je jučer kratko najavio ovaj meč. Priznaje fudbaler Bordo tima da atmosfera nije sjajna, ali da će on i saigrači učiniti sve da osvoje trofej.

"Naravno da atmosfera nije sjajna nakon izgubljene titule. Sutra imamo mogućnost da popravimo stvari na neki način, da odigramo najbolje što možemo i osvojimo Kup", rekao je Velkoski.

Trener Borca Marko Maksimović će u ovom meču biti lišen usluga trojice veoma važnih igrača.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

"Imamo povrijeđenog Bojana Pavlovića, Donalda Molsa i Almedina Ziljkića, koji definitivno sutra neće moći da nastupe u Zenici. Ali, opet, cijena je takva kakva je, ne žalimo. Uvjeren sam da će ovi igrači koji budu u 'rosteru' izvući posljednji atom snage da stignemo do nečeg, što nikad nije urađeno u Historiji Borca", rekao je Maksimović i dodao je:

"Nemam informaciju u kakvom će stanju doći u Zenicu, ali Sarajevo je Sarajevo. Siguran sam da će doći sa najboljim što imaju. Ne očekujem neku lepšavu igru, već tvrdu i neizvjesnu utakmicu, a nadam se i srećnom kraju po nas", istakao je Maksimović.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

borobetmen
ООООО ЈЕБЕМ ТЕ САРАЈ'ВО
4 23
user1621626775
Zakaric, ziljkic pavlovic...preofirno da nije tuzno bilo bi zalosno...seri vico do kraja nemoj biti picic
14 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi