Navijači bh. kluba bakljadom za pamćenje proslavili jesenju titulu!
FOTO: EBTEH

Još jednom pokazali vjernost

Navijači bh. kluba bakljadom za pamćenje proslavili jesenju titulu!

S. Mlaćo

Borac iz Jelaha je došao do jesenje titule u Drugoj ligi FBiH grupa Centar.

Borac je pokazao najviše i ima bod prednosti nad Famosom.

Veliki je to uspjeh ovog veoma organizovanog kluba, a zasluge svakako idu Upravi kluba, nogometašima, te ambicioznom treneru Nebojši Đekanoviću koji je stvorio tim koji igra za gol više, a istovremeno je i tim sa najboljom odbranom u ligi.

Navijači ovog kluba, popularni Jalijaši, povodom osvajanje titule sinoć su bakljadom za pamćenje na stadionu u Šibovima pokazali koliko im znači taj uspjeh i još jednom potvrdili da su uvijek uz voljeni klub.

Potražite više informacija na temu Druga liga Federacije BiH - Centar:

Nadaju se da će se publika što prije moći vratiti na bh. stadione, te da će svoje ljubimce velikom podrškom 'pogurati' ka naslovu prvaka u drugom dijelu sezonu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi