Aktivno u redovima bh. niželigaša: "Razbili" protivnika, a onda počeli sa uređivanjem stadiona
FOTO: FK Bosna Kalesija/facebook

Proljeće počelo sjajno

Aktivno u redovima bh. niželigaša: "Razbili" protivnika, a onda počeli sa uređivanjem stadiona

Haris Zilić

Često u nižim ligama Bosne i Hercegovine vidimo kako klubovi vode dosta računa o svojim stadionima.

Uglavnom su to uređivanje travnjaka, izgradnja tribine, svlačionica, a jedan takav primjer nam dolazi iz Druge lige FBiH-skupina sjever.

FK Bosna Kalesija je na svom FB profilu objavio je radove sa stadiona gdje je u toku uređivanje travnjaka, čime će Kalesija dobiti jedan od najboljih travnjaka u drugoligaškom karavanu FBiH.

I danas kod nas radno.Uređenje travnjaka na Gradskom stadionu....Idemo dalje....

Posted by Fk Bosna Kalesija on Monday, March 21, 2022

Da stvar bude upotpunjena za vikend su fudbaler Bosne deklasirali Slaven sa nevjerovatnih 9:1 i najavili odlično proljeće na rezultatskom planu.

Potražite više informacija na temu Druga liga Federacije BiH - Sjever:

Strijelci za Bosnu u tom duelu bili su : 1:0 Delić (ag – 4'), 2:0 Redžić (11m – 18'), 2:1 Okanović (34'), 3:1 Beganović (41'), 4:1 Alibašić (45'), 5:1 Hasanović (64'), 6:1 Hasanović (74'), 7:1 Muminović (75'), 8:1 Alibašić (76'), 9:1 Hasanović (86').

Bosna Kalesija je u sredini tabele na 11 poziciji sa 23 osvojena boda i do kraja prvenstva bi trebali imati mirnu sezonu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi