Imaju visoke ambicije, a u dva kola osvojili samo jedan bod

Razišli se FK Budućnost i Milenko Bošnjaković

8

Komentari (8)

realista1982
Nece naci boljega,sigurno...
bk123
a to je onaj trener što je nedavno srao kako nemože dobiti šansu od trenera sa strane
zilan66
Dobar motivator,zna mobilisati upravu kad dodje u novi klub ali nema povjerenje u sebe pa kako ce imati u ekipu i igrace.
vinkomarinovic
Pozdravio te Lalatovic Nenad…. OVAJ TRAJE KAO MENSTRUACIJA ?????
Mackintosh
Nula od trenera, nula od covjeka, kupio diplomu, paradigma propasti drustva. Gdje god je radio, svadio se sa upravom i igracima. Zatvorska seljacina. Kad cuvari zatvora udju u fudbal, ostaje samo da zadnji ugasi svjetlo.
Refiksabanadzovic2
Nula od trenera,misli da sa kupljenom diplomom ima i znanje,nema veze o fudbalu a pravi se kao.da je Ferguson,jadna je ona ekipa koju on vodi,i za hejtere samo jedno pitanje,sta je napravio sa bilo kojom ekipom koju je vodio?
Kladionicar_iz_mira
Samo kod nas se trener tjera nakon 2 kola.
King_Kenny
@Kladionicar_iz_mira ...ja kad vidim ovakve stvari vazda mi padne na pamet onih 6 poraza Liverpoola na Anfieldu pretprosle godine,niz poraza kakav se nije desio 130 godina,a Klopp punu podrsku imao i navijaca i uprave...kod nas bi ga kamenovali...
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.