Incident na stadionu Partizana, domaći u šoku posmatrali šta rade navijači Crvene zvezde

Ništa novo u beogradskom derbiju

Incident na stadionu Partizana, domaći u šoku posmatrali šta rade navijači Crvene zvezde

Endin Čaušević

Partizan i Crvena zvezda igraju trenutno veliki gradski derbi u okviru devetog kola Superlige, a gostujući navijači početkom drugog poluvremena napravili su incident na sjevernoj tribini.

U prvom poluvremenu Zvezda je bila nešto opasnija i propustila nekoliko velikih prilika, ali mreža Partizana je mirovala.

I kako to biva u fudbalu domaći su u finišu prvog dijela kaznili goste za propuštene prilike nakon što je Natcho pogodio iz penala za 1:0.

Partizan je uspio sredinom drugog poluvremena da udvostruči prednost. U 66. minuti u centru pažnje našao se Saldanha koji pogađa za 2:0 i erupciju oduševljenja domaćih navijača.

No, ono što je obilježilo početak drugog poluvremena u Humskoj jeste incident koji se desio na sjevernoj tribini.

Oglasi

Na toj tribini smješteni su navijači Zvezde koji su na poluvremenu počeli čupati stolice na toj tribini, ali se nisu zaustavili na tome.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Nakon toga pojedini navijači Zvezde zapalili su te stolice nakon čega se počeo širiti i dim po stadionu Partizana, ali nažalost nije prvi put da gledamo takve scene u velikom beogradskom derbiju.

Inače, Zvezda se ne predaje jer su gosti u 71. minuti smanjili rezultat na 2:1, a pogodak je postigao Katai.

Top Komentari

plemic
i kod nas su poznati po paljenju stolica navijači veleža, želje ...
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi