Vojvodić izvršio prozivku: Tri nova imena u FK Goražde
FOTO: FK Goražde/facebook

Radno na Drini

Vojvodić izvršio prozivku: Tri nova imena u FK Goražde

H. Zilić

FK Goražde počeo je sa pripremama za proljetni dio sezone u Prvoj ligi FBiH.

Trener tima sa Drine Darko Vojvodić izvršio je danas proziviku i predstavio plan priprema koje očekuju fudbalere goraždanskog prvoligaša.

[facebook]https://www.facebook.com/FK-Gora%C5%BEde-863175273731812/photos/pcb.4650459588336676/4650458425003459[/facebook]

Klub će u proljetni dio sezone ući sa tri nova imena, a redove FK Goražde pojačali su Ali Panjeta, Nihad Šero i Haris Konjalić.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Goraždani su jesneji dio Prve lige FBiH završili u sredini tabele sa 19 osvojenih bodova u 15 odigranih kola uz omjer od šest tirjumfa, jednog remija i osam poraza.

Ekipa će sigurno nastojati da u nastavku sezonu završi što bliže vrhu tabele, a ono najbitnije daleko su od oapsne zone.

Top Komentari

shokato
Vidi ih sviju ti ko da je Vojvodic dosao sa kamionom ono pa kao treba nesto istovarit :D :D hahah
5 0
fukaraslana
I ovaj dogura do Gorazda e mj Vojvodicu
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi