U Gornjem Rahiću nogometna euforija, ulaznice već 'nestaju'

Stiže lider Sloboda iz Tuzle

U Gornjem Rahiću nogometna euforija, ulaznice već 'nestaju'

Prava nogometna euforija vlada u Gornjem Rahiću pred sutrašnji meč Prve lige FBiH.

FK Gornji Rahić će ugostiti tuzlansku Slobodu i pokušati savladati velikog rivala, te dodatno zakuhati borbu za prvaka, ali i sebi osigurati što bolju poziciju u završnici sezone.

Rahić je trenutno na osmom mjestu sa 33 osvojena boda.

Ulaznice su već danima u prodaji i koštaju 7 KM, dok će na dan utakmice koštati 10 KM.

J"oš nešto više od 𝟏𝟎𝟎 𝐮𝐥𝐚𝐳𝐧𝐢𝐜𝐚 ostalo je u pretprodaji za sutrašnji meč!
Obavještavamo javnost da je i drugi kontigent ulaznica za utakmicu 25. kola Prve lige FBiH protiv FK Sloboda Tuzla gotovo pa rasprodat. Sutra nas očekuje sjajan fudbalski ambijent, a o tome govori podatak da smo za nepuna 3 dana prodali blizu 900 ulaznica.
Ulaznice još uvijek možete pronaći u disco baru "Galaksija" Gornji Rahić, kao i na benzinskoj pumpi "Beg-oil" Gornji Rahić.

Sutra, na dan utakmice, ulaznice ćete moći kupiti isključivo na našim biletarnicama prilikom ulaska na stadion", naveli su iz FK Gornji Rahić.

Oglasi

Nema sumnje da će se na Harf Areni tražiti karta više.

Dolazak su najavili i navijači Slobode, pa domaćini žele da sve prođe u najboljem redu.

"Navijači FK Sloboda Tuzla, popularne "Fukare", biti će smješteni na istočnu tribinu našeg stadiona u dijelu označenom na slici.

FK Sloboda najavio je dolazak svojih najvjernijih navijača kojima ovom prilikom želimo srdačnu dobrodošlicu i ugodan boravak u gradu na Savi.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Osigurano je više od 10% ukupnog kapaciteta stadiona za gostujuće navijače, odnosno 232 ulaznice.
Strogo apelujemo na fer i korektan odnos i navijanje kako gostujućih tako i naših navijača.

Vidimo se u nedjelju na Harf Areni!", istakli su iz redova federalnog prvoligaša koji se može pohvaliti sjajnom posjetom već cijelu sezonu.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi