Bh. klub preko facebooka traži igrače: Otkrili i visinu plate

Zanimljiva ideja

Bh. klub preko facebooka traži igrače: Otkrili i visinu plate

S. Mlaćo
Bh. niželigaš Guber iz Srebrenice na zanimljiv način je krenuo u potragu za pojačanjima.

Bh- niželigaš Guber iz Srebrenice na zanimljiv način je krenuo u potragu za pojačanjima.

Naime, Guberu su potrebni novi igrači, pa su odlučili sve pozvati preko facebook stranice.

“FK Guber iz Srebrenice poziva sve slobodne fudbalere iz regije i šire, koji imaju želju igrati za naš klub da dođu na probni trening. Nadoknada za igranje i treniranje je 600 KM mjesečno uz poštivanje pravilnika kluba. Zainteresovani se za bliža obavještenja mogu javiti porukom u inbox. SVI ZA GUBER!“, stoji u objavi.

[facebook]https://www.facebook.com/fkguber.srebrenica/photos/a.522423291266533/2322568441252000/[/facebook]

Guber je član Druge lige RS grupa Istok.

Potražite više informacija na temu Druga liga RS - Istok:

Jučer je održana i prozivka ovog tima, a načelnik Srebrenice Mladen Grujičić je naveo da je on spreman biti na čelu kluba, ukoliko to bude potrebno.

Novi trener je Slađan Stanković koji je naslijedio Pavlu Golijanina.

Top Komentari

Husrefbeg22
Nacelnik opcine na celu kluba = propast kluba. Problem Srebrenice je odlazak njenih gradana s teritorije opcine. Pogotovo je u pitanju masovni egzodus ono malo Bosnjaka sto se vratilo u svoj kraj, na svoju ocevinu i djedovinu. Doticni nacelnik nista nije uradio da se povratnici osjecaju sigurno u svom domu, na svojoj njivi i u svojoj opcini. Naprotiv, on koriste sve moguce pravoslavne slave kako bi sa uvezenim cetnicima iz Srbije dodatno zaplasivao bosnjacki narod i podsticao ga na egzodus.
5 2
Hellas
Znaci isto ko u Tuzla City?
1 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi