Igman predstavio novajliju, ali on ne može potpisati: Objave na stranici kluba više nema
Prva fotografija koju je objavio klub iz Konjica

Pervan ipaka nećemo gledati u drugom dijelu sezone Premijer lige

Igman predstavio novajliju, ali on ne može potpisati: Objave na stranici kluba više nema · Saznajemo

Samir Mlaćo

Igman iz Konjica je u subotu upisao tri vrijedna boda protiv Širokog Brijega, ali i ostao bez pojačanja koje su nedavno predstavili.

Igman iz Konjica je u subotu upisao tri vrijedna boda protiv Širokog Brijega, ali i ostao bez pojačanja koje su nedavno predstavili.

Naime, u Konjic je stigao Marko Pervan i brzo je predstavljen, no kako saznajemo iz izvora bliskih Igmanu on neće u drugom dijelu sezone nositi dres ovog kluba.

Pervan nije ni registrovan u COMET-u NS BiH, a razlog je taj što nije imao slobodno papire dok je trajao prelazni rok u Premijer ligi naše zemlje.

"Ovaj 27-godišnji vezni fudbaler u naše redove stiže iz AS FC Buzau, a boje Igmana branit će do ljeta 2024. godine

Marko, dobrodošao u crveno-bijelu prodicu", napisali su iz Igmana prije sedam dana.

Oglasi

Činilo se tada da je sve završeno, ali zatim su nastali problemi. Pervan ne može biti registrovan i on više nije u trenažnom procesu sa ekipom.

Iz Igmana su reagovali tako da su objavu izbrisali sa zvanične facebook stranice, te istu sada nije moguće pronaći.

Pervan je u karijeri nosio dres Šibenika, Splita, Osijeka, Botev Plovdiva, Korone Kielce.. U Bosni i Hercegovini igrao je za Široki Brijeg, Leotar i Slobodu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Prije njega potpisao je bivši član Tuzle City Belmin Mešinović, a on je već nastupao u pobjedi protiv Širokog Brijega (1:0).

U narednom kolu Igman gostuje kod FK Sarajevo, te ga do kraja sezone očekuje borba za opstanak. Ipak, tri boda protiv Širokog Brijega dobro će doći za samopouzdanje nogometaša u nastavku sezone.

Zaprati FK Igman Konjic, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Igman Konjic Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti