Poznato je da li ćemo sjajnog Denkovića gledati u dresu FK Igman u nastavku sezone
Denković u duelu protiv Galića (FK Željezničar)

Mulalić u problemima pred GOŠK

Poznato je da li ćemo sjajnog Denkovića gledati u dresu FK Igman u nastavku sezone · Saznajemo

Samir Mlaćo

U FK Igman Konjic čini se više neće biti većih promjena u igračkom kadru.

Zabilježeni su određeni odlasci, ali i dolasci, a najviše se pričalo o Stefanu Denkoviću, koji se pokazao kao veliko pojačanje, ali postojala je mogućnost da već ove polusezone napusti Konjic.

Denković je imao nekoliko ponuda, kako iz inostranstva, tako i naše zemlje, no sada je jasno da neće napustiti Igman do kraja sezone, a važeći ugovor ima još godinu i po dana.

To je svakako dobra vijest za Edisa Mulalića koji će tako imati brzonogog Denkovića u kadru u borbi za opstanak, a i čelnici Igmana su bili svjesni da eventualnim odlaskom Denkovića njihove šanse u borbi za opstanak bile bi umanjene.

Denković je u prvom dijelu sezone upisao tri pogotka i jednu asistenciju u 16 nastupa, a stigao je u martu prošle godine. Nastupao je ranije za FK Dečić Tuzi, Dinamo Batumi, Kaysar, Spartak, Sutjesku Nikšić, Bokelj, Zemun, Puskas....

Oglasi

Ono što je svakako problem za Mulalića jeste da na Denkovića ne može računati u prvom kolu nastavka sezone protiv GOŠK-a, zbog tri žuta kartona.

Morat će Mulalić pronaći neke druge opcije, a onda se Denković sigurno vraća u početnu postavu.

Povreda novajlije Beće

Omar Beća je ove zime stigao u Konjic, no javili su se prvi problemi. Beća se povrijedio na treningu i očekuju se prvi rezultati, no gotovo sigurno će propustiti ostatak priprema.

Omar Beća
Omar Beća FK Željezničar FK Željezničar FK Igman FK Igman Pozicija: MF

Statistika

1 nastupa
0 kao starter
0 žutih kartona
0 crvenih kartona
0 asistencija
0 golova
3 nastupa
0 kao starter
0 žutih kartona
0 crvenih kartona
0 asistencija
0 golova
0 nastupa
0 kao starter
0 žutih kartona
0 crvenih kartona
0 asistencija
0 golova
Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Beća je stigao iz FK Željezničar ove zime, nakon što je raskinuo ugovor sa Plavima, no sada su se javili neočekivani problemi i biće zanimljivo vidjeti kada će se vratiti u trenažni proces.

Pored Beće Igman je ove zime doveo i Filipa Brekala, Adina Bajrića i Armana Džankovića. Klub su napustili Petar Bojo, Darko Bodul i Vehudin Alešević.

Zaprati FK Igman Konjic, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Igman Konjic Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi