Brekalo potpisao za Igman

Stiže iz Zrinjskog

Brekalo potpisao za Igman · Zvanično

Haris Zilić

FK Igman Konjic u proljetnom dijelu Premijer lige Bosne i Hercegovine očekuje borba za opstanak u društvu najboljih, a ekipa gleda da ove zime napravi što konkurentiji roster.

Dosta je prometno u Konjicu, bilo je odlazaka, ali i dolazaka, a danas je ozvaničena još jedna saradnja. Dres Igmana u narednoj polusezoni nosit će Filip Brekalo koji stiže iz redova Zrinjskog.

Filip Brekalo novi igrač FK Igman! 📑✍️ Ovaj 21-godišnji bočni fudbaler u naše redove stiže iz HŠK Zrinjski Mostar. Boje...

Posted by FK Igman Konjic on Monday, January 15, 2024

Filip Brekalo brat je Marka Brekala, juniorskog reprezentativca BiH koji igra za U-18 ekipu italijanske Parme.

Klub je saopštenjem za javnost potvrdio pomenutu saradnju, a mi pomenuto saopštenje premijerligaša iz Konjica prenosimo u cijelosti.

Oglasi

"Filip Brekalo novi igrač FK Igman!

Ovaj 21-godišnji bočni fudbaler u naše redove stiže iz HŠK Zrinjski Mostar. Boje Igmana će braniti do ljeta 2024. godine.

Filip je još u svojoj fudbalskoj karijeri nastupao za Široki Brijeg i Neretvanac. Također, upisao je nastup za U17 reprezentaciju Hrvatske, te na utakmici kvalifikacija za Europa Conference League.

Dobrodošao u Crvenu porodicu!", stoji u saopštenju FK Igman.

Prije Brekala i redove Igmana došao je i Omar Beća bivši fudbaler Željezničara koji bi također mogao predstavljati dobro pojačanje za Igman prema ostvarivanju zacrtanih ciljeva

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Igman će ugostiti GOŠK na otvaranju drugog dijela sezone, a zatim slijede tri izrazito teška meča. U goste će Zrinjskom, a zatim ugostiti Široki Brijeg, da bi u 22. kolu rival FK Sarajevo na Koševu.

Kao uvertiru za drugi dio sezone Igman će odigrati meč osmine finala Kupa BiH protiv Sloge u Doboju.

Zaprati FK Igman Konjic, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Igman Konjic Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Milfhunter
Koje blamiranje, kakav brat. Ovo potpuno drugi momak, koji slucajno ima isto ime i prezime
1 0
user1695754250
Iz kluba nisu napisali da stiže na posudbu mozgoviii
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi