Pravi mali nogometni spektakl sutra u Konjicu

Bajramović: Respektujemo Čelik, ali naš cilj je Prva liga FBiH

7

Komentari (7)

CeZenicaLik
Robijasi nisu problematicni dok im se ne stane na zulj
Convicts
Robijasi dolaze svakako.
Baco
Ne sekiram se ,ima i uzvrat sta god uradili znajte ako bude lose necete se dobro provest.
vence
@Baco Wow, jesi li sam to smislio? Da se samo malo informises znao bi da se na utakmicama Klisa nije desio nikad ni najmanji incident bilo 200 ili 5000 navijaca. Tako ako se i desi, vanjski faktor je umijesan..i tim potencijalnim prijetnjama(kojih se, usput, ni djeca u osnovnoj ne bije samo raspirujes strasti). Klisani vole fudbal, zive fudbal..jeste amaterski nivo, ali dovoljno za zabavu i festu..Neka pobjedi bolji..s ako vam je toliko stalo, mozemo vam i pustiti :D
Baco
Sta ces ti meni govorit o fudbalu festi i svim fudbalskim čarima.Mora da si previse gledao drustvene mreze i neke snimke dobre atmosfere.Ti i ne znas sta je 5000 navijaca a kamoli sta drugo,naravno za sve nemile scene odmah se ograđuješ kroz vanjski faktor jer vi toboze ste meleci.Nikada i niko se nece vise igrat sa nama jer smo previse toga doživili da se ustrucavamo .Naravno neka pobijedi sport al sve pod budnim okom posmatrača.Pustiti nekoga da pobijedi i nije sportski valjda toliko znas o sportu.
Convicts
Da respektujes Celik pustio bih karte na dan utakmice,a i glavni sudija Dzemidzic nije vam za vjerovat i zato vas moramo kaznit jednom masnom pobjedom mosa Likce.
vence
Pa ne pusta ih on..haha..nije fudbaler zar odgovoran za dolazak gostujucih fudbalera? Ne da murija, nece si posla da tovare..sigurno bi svima bilo drago da dođu i Robijasi, al, jbga
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.