FK Kozara slavio i u trećoj pripremnoj utakmici

Tim iz Gradiške savladao Modriču

FK Kozara slavio i u trećoj pripremnoj utakmici

Fudbaleri Kozare nastavljaju sa dobrim igrama u pripremnom periodu.

Tim iz Gradiške predvođen Igorom Jankovićem danas je u Derventi odmjerio snage s Modričom, a na kraju Kozara se pokazala kao bolji protivnik i slavila rezultatom 2:0.

Prvi gol Kozara je postigla u 34. minuti preko Dejana Glišića, a i pored potpuno promijenjenih sastava dominirala je i u nastavku, što je rezultiralo nvoih pogotkom. Na 2:0 je povisio Milovan Novaković u 56. minuti i postavio, ispostavit će se, konačan rezultat.

"Zadovoljan sam dosad urađenim, ali sam siguran da prostora za napredak još ima i da ćemo do početka prvenstva izgledati onako kako želimo da bismo mogli odgovoriti svim izazovima koji nas očekuju", kazao je trener Janković nakon utakmice.

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

Narednu provjeru Kozara ima 23. februara u Banjaluci protiv Jedinstva iz Bihaća.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi