Miloš Perović novo pojačanje Krupe

Stigao iz Tekstilca

Miloš Perović novo pojačanje Krupe

E. Čaušević

Fudbaleri Krupe počeli su pripreme za novu sezonu.

Krupa je prošle sezone uspjela da izbori opstanak u Premijer ligi BiH, ali su na kraju odlučili da u novoj sezoni neće igrati u najjačem rangu bh. fudbala.

Ekipu Krupe u novoj sezoni gledat ćemo u Prvoj ligi RS-a, a klub je već počeo pripreme.

Očekivao Krupu je napustilo nekoliko prvotimaca ovog ljeta nakon što je klub objavio da se neće takmičiti u Premijer ligi.

No, čelnici kluba brzo su reagovali i angažovali su već nekoliko pojačanja za novu sezonu.

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

U Krupu je stigao i napadač Miloš Perović koji u ovaj klub dolazi iz Tekstilca. Peroviću je istekao ugovor s klubom iz Dervente i odlučio je karijeru nastaviti u dresu Krupe.

Perović je ponikao u Borcu, a pored Tekstilca u dosadašnjoj karijeri ovaj 27-godišnji napadač igrao je još za Mladost Gacko, Proleter Teslić, Leotar i Mrkonjić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi