Leotar i Uzelac dogovorili nastavak saradnje

Aktivno u timu iz Trebinja

Leotar i Uzelac dogovorili nastavak saradnje · Saznajemo

H. Zilić

Aktivno je u bh. klubovima ove zime. Fudbalske ekipe se spremaju za nastavak sezone, a nema sumnje da nas na proljeće očekuje velika borba u Premijer ligi Bosne i Hercegovine.

Posebno interesantno će biti na dnu tabele u borbi za opstanak.

Jedna od ekipa koja za cilj ima opstanak u društvu najboljih je FK Leotar, a trebinjski klub je krenuo radno u novu zimu.

Prema nezvaničnim saznanjima do kojih je došao SportSport.ba, Dejan Uzelac će i u drugom dijelu sezone nositi dres Leotara. Igrač i klub su dogovorili nastavak saradnje.

Uzelac je u Leotar došao u spetembru ove godine, a prije toga je nosio dres Kolubare.

Ovaj 29-godišnji defanzivac bio je od velike pomoći Leotaru u prvom dijelu sezone, tako da su Trebinjci odlučili da dogovore i nastavak ove saradnje.

Oglasi

Uzelac ima veliko iskustvo igranja u Premijer ligi Bosne i Hercegovine.

U karijeri je nosio dres Drine iz Zvornika, Olimpika, Željezničara, Slobode i Borca.

Leotar je jesenji dio sezone završio na desetoj poziciji premijerligaške tabele sa 21 bodom, dva boda više od opasne zone.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Proljetni dio sezone Leotar otvara utakmicom protiv Posušja.

Hercegovački duel bi trebao biti rasporedu 25. februara na stadionu Mokri Dolac.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi