Tri potpisa na Policama

Leotar angažovao trojicu mladih fudbalera

Tri potpisa na Policama

M. Šljivak

Trebinjski Leotar dobio je danas tri nova fudbalera.

Novi članovi bh. premijerligaša postali su Lazar Nikolić (22), David Čolić (21) i Vladimir Arsić (20).

Ovi mladi fudbaleri potpisali su ugovore sa trebinjskim timom imat će šansu da se dokažu u novoj sezoni Premijer lige BiH, povratničkoj za tim iz Trebinja.

Najviše iskustva od ovih mladih fudbalera ima Lazar Nikolić koji je prethodno nosio dres Krupe.

Ovaj 22-godišnjak koji igra na poziciji ofanzivnog veznjaka je u Premijer ligi odigrao 38 utakmica i ima učinak od tri gola i dvije asistencija.

Defanzivac Vladimir Arsić karijeru je počeo u Borcu iz Banja Luke, a igrao je potom za GOŠK i Krupu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Desni bek David Čolić ima bogato iskustvo igranja u Prvoj ligi Republike Srpske gdje je nosio dres Željezničara iz Banja Luke.

Leotar će u petak odigrati svoj povratnički meč u Premijer ligi BiH i gostovat će kod ekipe Radnika u Bijeljini.

Promo

Top Komentari

2323
Pojacanja....u ovoh us.anoj PL svaki igrac koji potpise za neki klub odmah pojacanje...sa ovim ,,pojacanjima,, LEO je siguran povratnik u RS ligu
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi