Bh. klub je otišao korak dalje: Igraju četvrti rang, a sada su dobili klupski autobus

Nisu izostali pozitivni komentari

Bh. klub je otišao korak dalje: Igraju četvrti rang, a sada su dobili klupski autobus

H. Zilić

Sportski klub koji ima za cilj normalno funkcionisanje misli na svaki segmenat, pa i onaj kada je u pitanju prijevoz ekipe.

Dok se neki snalaze za prijevoz putem sponzora, prijatelja, neki klubovi se mogu pohvaliti svojim autobusom.

Obično je to riječ o ekipama iz najviših rangova takmičenja i ekipama koje imaju jake sponzore ili čovjeka koji dosta ulaže.

Zanimljiva priča nam stiže iz Bosne i Hercegovine, tačnije iz četvrtog ranga takmičenja.

FK Liješeva Visoko se takmiči u ligi ZDK-a, a pohvalili su se klupskim autobusom.

Da, dobro ste pročitali, bh. klub iz četvrtog ranga takmičenja dobio je svoj klupski autobus koji će znatno olakšati rad kluba u narednom periodu, to se odnosi na gostovanja i odlazak na pripreme.

"Ekipe i iz viših rangova bh. fudbala mogu nam zaviditi. Liješeva samo", stoji u opisu FK Liješeva na zvaničnoj stranici gdje su i postavili sliku sa klupskim autobusom.

[facebook]https://www.facebook.com/photo/?fbid=539754638153960&set=a.464168935712531[/facebook]

Potražite više informacija na temu Kantonalna liga ZDK:

Komentari su veoma pozitivni, a klub očigledno ima dobru armiju navijača i prijatelja iako igraju u kantonalnom takmičenju.

Možda je ovo samo jedan korak prema stvaranju još jednog zanimljivog kluba na fudbalskoj bh. sceni, vrijeme ispred nas će nam to najbolje pokazati.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi