FK Mladost dobio novog trenera

Danas predstavljen ekipi

FK Mladost dobio novog trenera · Saznajemo

S. Mlaćo

FK Mladost Doboj Kakanj je dobio novog trenera. Naime, na klupi Dobojlija će u narednom periodu sjediti Nemanja Miljanović, srbijanski stručnjak koji je veći dio trenerske karijere proveo u Švedskoj.

Miljanović je danas i zvanično predstavljen, te će tako naslijediti Fahrudina Šolbića koji je nakon prvog kola i visokog poraza od Borca podnio ostavku.

Kao privremeno rješenje Mladost je vodio Elvedin Beganović, pomoćni trener.

Miljanović je u igračkoj karijeri nastupao u Švedskoj i Španiji, a kao trener vodio je Krajinu i Proleter iz Teslića u BiH, da bi se kasnije okušao u Švedskoj kao trener Syrianske, Elfsborga, Eskilstune gdje je radio i kao sportski direktor.  Sa Eskilstunom je izborio i finale Kupa Švedske.

Debi će imati narednog vikenda kada u Doboj Kakanj stiže FK Olimpik.

Ova informacija potvrđena je za SportSport.ba iz Mladost. Navode da Miljanović voli raditi sa mladima igračima, te da se nadaju uspješnoj saradnji. 

Zaprati FK Mladost Doboj Kakanj, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Mladost Doboj Kakanj Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

jony1919
Kakva nepravda prema Beganovicu...
26 1
Make075
Ma kakav Beganovic ljudi, lik ne zna sastavit dvije prosto prosirene recenice.
1 16

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi