Brkić: Samo čekam kada će rezultat da nas isprati

Mladost u teškoj situaciji

Brkić: Samo čekam kada će rezultat da nas isprati

Samir Mlaćo

Mladost je sve bliže nižem rangu.

Danas su nogometaši Slobode slavili 2:0 i Tuzlaci su napravili korak bliže tituli prvaka i povratku u elitni rang bh. nogometa.

Mladost je na mukama, samo je pravo čudo može spasiti od ispadanja. Trener - igrač do kraja sezone u Mladosti je iskusni Goran Brkić.

"Šta da kažem... Situacija je kakva jeste, odigrali smo kako jesmo, primamo golove kao što primmamo. To je naša boljka, mlada je ekipa koja hoće i želi, te ćemo se boriti dok god imamo nade i šanse.

Čestitam Slobodu na pobjedi", rekao je Brkić.

Naredno kolo Mladost gostuje kod Slobode.

"To su utakmice gdje mi moramo tražiti slamku spasa. Uz ovu igru i želju samo čekam taj momenat kada će rezultat da nas isprati", dodao je Brkić.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Brkić je u Premijer ligi nastupao za Mladost, te se vratio da pomogne i sada, no sada je situacija veoma teška.

Mladost je sve bliže Drugoj ligi Centar.

Zaprati FK Mladost Doboj Kakanj, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Mladost Doboj Kakanj Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

enko
Kako sa slobodom slijedecu kad su danas igrali
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi