FK Mladost Kikači izdominirao komentarom na Facebooku: Poštovani, mi nismo izborili Ligu prvaka

Smijeh do suza

FK Mladost Kikači izdominirao komentarom na Facebooku: Poštovani, mi nismo izborili Ligu prvaka

Fudbalski klub Mladost iz Kikača dobro je nasmijao korisnike Facebooka jednim jučerašnjim komentarom. 

Tokom žrijeba grupne faze Lige šampiona, jedna Facebook stranica se našalila sa ovim klubom pa je, u trenutku kada su Manchester City, Šahtar i Dinamo Zagreb čekali posljednjeg rivala, napisala: 'Dajte Cityju još Mladost iz Kikača'.

Vjerovatno tada nisu ni slutili da će se administrator Facebook profila kluba iz Prve lige Tuzlanskog kantona oglasiti i prokomentarisati objavu.

Komentar je mnoge nasmijao do suza.

"Poštovani, ispred FK Mladost Kikači dužni smo da Vas obavijestimo da se mi ove godine nismo uspjeli plasirati u Champions League. Srdačan pozdrav!", navodi se u komentaru koji je prikupio preko hiljadu lajkova.

Inače, klub iz četvrtog šešira koji je na kraju završio u ovoj grupi je Atalanta.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Top Komentari

Honduras
Haha kako je samo smiješno.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti