Karić: Savladali smo ih na Otoci, želimo i sada do povoljnog rezultata

Olimpik traži bodove spasa

Karić: Savladali smo ih na Otoci, želimo i sada do povoljnog rezultata

S. Mlaćo

Nakon pobjede nad Tuzlom City, u FK Olimpik su se bodovima nadali i protiv FK Mladost.

Na kraju su gosti slavil 2:0.

Nije to bio meč u kojem je Mladost prikazala puno, ali zasluženo nosi tri boda. Domaći su se ispromašivali, te na kraju i nisu mogli očekivati ništa više od poraza.

Sutra ih već čeka duel protiv Veleža na stadionu Rođeni. Pred ovaj meč govorio je ofanzivac Mahir Karić.

"Nevjerovatno je koliko nismo imali sreće u tom duelu. Jednostavno kao da je njihov gol bio začaran. Prečka, stativa, bezbroj prilika, ali lopta jednostavno nije htjela u Bukvićev gol. Iskreno, ne sjećam se kada sam zadnji put odigrao utakmicu kao što je bila ova. Gosti su bukvalno iz dvije prilike postigli dva pogotka", rekao je Karić.

Sada slijedi duel sa Veležom.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Velež je pokazao svojim partijama da spada u red ekipa koje su zasluženo u gornjem dijelu tabele. Oni sigurno žele pobjedom na svom terenu potvrditi bodove iz Tuzle, ali i mi imamo svoje želje. Savladali smo ih na Otoci u prvom susretu, znamo sve njihove prednosti, ali i mane, i probat ćemo ih iskoristiti da dođemo do pozitivnog rezultata".

Meč u Mostaru igra se sutra od 17 sati.

Top Komentari

StruCnjaK123321
Ako sad ne uzmu bodove na gostovanju nece onda nikad...
0 4
user1605368976
Možete uzet ako budete jaki kao prije dvije godine kada ste svaku utakmicu plaćali protivnicima VELEŽA, ali vam nije uspjelo. Sutra će te biti ispraceni al sa tri komada u mreži.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti