6

Komentari (6)

rodjak
ma ****t ce mo vam mamu majcinu za sva vremena sutra,samo mi zao sto nema onog glumca na klupi da i njemu spremimo fin docek (nismo mi jos zaboravili federalnu ligu,****cemo vam mater sutra)
Zaccheroni
4-0 za velez,barem toliko
user1605368976
Možete uzet ako budete jaki kao prije dvije godine kada ste svaku utakmicu plaćali protivnicima VELEŽA, ali vam nije uspjelo. Sutra će te biti ispraceni al sa tri komada u mreži.
StruCnjaK123321
Ako sad ne uzmu bodove na gostovanju nece onda nikad...
nemozetako
Nmz Olimpik dobiti u ovakvoj konstataciji snaga Veleza u gostima ni pomocu trikova. Slobodno me citiraj sutra, ako budes upravu skidap kapu na prognozi
VelikiMislilac
Konstalaciji* mada nema potrebe za svemirskim rijecima moglo se napisat obicnim bosanskim, u odnosu snaga. Slazem se s konstatacijom da ce dobiti Velež
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.