FK Olimpik šalje Tatara na posudbu?
Neće biti jedini koji će ove zime bar nakratko napustiti Otoku

Uskoro počinju i pripreme tima sa Otoke

FK Olimpik šalje Tatara na posudbu?

S. Mlaćo

Olimpik će 14. januara startati sa priprema za drugi dio sezone, a prema svemu sudeći sa Vukovima u drugom dijelu neće biti Kerima Tatara.

Naime, postoji velika mogućnost da Olimpik Tatara pošalje na posudbu. Ovaj 22-godišnjak je na Otoku stigao iz FK Velež, a ove polusezone upisao je osam nastup.

Nije se upisivao u listu strijelaca, a dodao je jednu asistencije, te očigledno nije zadovoljio ukuse stručnog štaba.

Tatar neće biti jedini kojeg će stučni štab Olimpika poslati na posudbu ove zime, a sve će biti jasnije u narednim danima.

Za sada trojica novajlija

Na Otoku su za sada stigli Kenan Handžić, Dalibor Pandža i Zajko Zeba, dok od dolaska Nedima Mekića iz Radnika vjerovatno neće biti ništa.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

U Olimpiku neće puno mijenjati igrački kadar, što je i potvrđeno sa Otoke za SportSport.ba.

"Nemamo za sada u planu dovođenje novih igrača. Naravno, to je moguće ukoliko se ne pojavi na tržištu neko zanimljv. Što se odlazaka tiče, sigurno da će neki nogometaši na posudbu, ali sve će biti jasnije uskoro".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi