Zeba se vratio iz mirovine, po treći put obukao dres Olimpika
Tridesetpetogodišnji Zajko Zeba je svoju profesionalnu karijeru započeo upravo u redovima Olimpika (Foto: SportSport.ba)

Vukovi doveli novo pojačanje

Zeba se vratio iz mirovine, po treći put obukao dres Olimpika

Jedan od najboljih nogometaša u historiji Premijer lige BiH Zajko Zeba nastavit će da igra iako je u maju bio stavio tačku na svoju karijeru.

Zeba je u međuvremenu uplovio u trenerske vode i jedno vrijeme je bio dio stručnog štaba u FK Željezničar, ali kako je nedavno smijenjen, odlučio je da u 35. godini ponovo obuje kopačke i zaigra tamo gdje je i počeo profesionalnu karijeru - u Olimpiku.

O Zebinom povratku u redove prvoligaša s Otoke se špekulisalo o ranije, a sada je iskusni vezista konačno i zadužio Olimpikov dres potpisavši ugovor do kraja sezone.

"Da ne vjerujem da Olimpik ne može do Premijer lige BiH ne bih se ni vraćao", poručio je Zeba.

Nema sumnje da će Zeba i u poznim igračkim godinama predstavljati veliko pojačanje za Olimpik u nastavku sezone gdje je cilj samo jedan - prestići mostarske Rođene na prvom mjestu i vratiti se u premijerligaško društvo.

Olimpik je prethodno u svoje redove doveo Kenana Handžića i Dalibora Pandžu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Top Komentari

starmac
Bolje bi ti bilo da se nisi vraco.Ispracen kako treba a ovako nemogu vjerovat da mislis da ce Olimpik u Premier ligu ili ti je stalo da jos koju marku stavis u dzep pa ga suces upravi i Selimovicu.Samo vi sanjajte a mi cemo vas probudit na ljeto.MOSTAR u srcu VELEZ do groba.
54 11
rutomuf
Ovaj bi čmara za marku dao
24 9

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije