FK Olimpik startao sa pripremama: Dženan Hošić u stručnom štabu, odlaze trojica

Startao i tim sa Otoke

FK Olimpik startao sa pripremama: Dženan Hošić u stručnom štabu, odlaze trojica

S. Mlaćo

Prozivkom i prvim treningom fudbaleri Olimpika su krenuli sa pripremama za proljetni dio sezone u Prvoj ligi Federacije BiH.

Šef stručnog štaba Esad Selimović sa svojim saradnicima je u centru ‘Safet Zajko’ održao sastanak i prvi trening sa igračima. Fudbalerima je predočen plan priprema kao i ciljevi za naredni period, a to je svakako plasman u Premijer ligu BiH.

"Što se tiče samog plana priprema, ekipa ostaje u Sarajevu do početka februara, kada je planiran put u Hercegovinu, gdje će se obaviti drugi dio priprema. Sredinom februara slijedi povratak u naš glavni grad, gdje će ekipa finiširati pripreme za strat proljetnog dijela prvenstva".

"Na prvom treningu se pojavilo 26 igrača, a u narednim danima izvršit će se testiranja ekipe. Treba istaći da su na prvom treningu bili prisutni i igrači koji su stigli tokom zime, dok u odnosu na jesenji dio nije bilo Tatara, Cane, a pored njih dvojice u proljetnom dijelu u timu Olimpika neće biti ni Pavlović, koji će u proljetnoj polusezoni nastupati za Metalleghe", saopštili su iz FK Olimpik

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Stručni štab kluba sa Otoke je pojačao i Dženan Hošić, koji će raditi kao pomoćnik Selimoviću. Hošić je dobro poznato ime bh. fudbalskoj javnosti, a u jesenjem dijelu sezone radio je u visočkoj Bosni.

Top Komentari

KRKAN
Podrška Olimpiku ! Bolje i Olimpik da udje premijer ligu nego jedan Vehlež, Sarajevo treba i mora da ima tri kluba, nadam se da ce i odredjeni ljudi pogledati Olimpik !
0 29
Zvatic
Ko mazge su uporni. Trosite pare na kurave i provod pa se spremajte za iducu sezonu. I celik ce s vama.
12 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi