Za rubriku 'vjerovali ili ne' - ovo su cijene ulaznica za Partizanov meč u Evropi

Ne može manje

Za rubriku 'vjerovali ili ne' - ovo su cijene ulaznica za Partizanov meč u Evropi

Edmir Škorić

Fudbalski klub Partizan u četvrtak dočekuje Sabah iz Azerbejdžana u revanš susretu trećeg pretkola Konferencijske lige.

Partizan će pokušati da prođe u play-off nakon što je prvi meč izgubio sa 2:0, ali trebat će podršku navijača na stadionu u Beogradu.

No, zbog bojkota u Humskoj neće biti najvatrenijih navijača, ali svakako bi niske cijene ulaznica trebale privući veliki broj ljubitelja nogometa na tribine.

Naime, Partizan je objavio da je cijena ulaznice za sve tribine 299 dinara, što je oko 5 KM.

"Partizan želi na ovaj način da omogući najširu moguću podršku igračima i stručnom štabu u nastupajućoj utakmici, koja je od nemjerljivog značaja za sve koji vole Partizan. Takođe, na sektoru stadiona 'istok' kao i nebrojeno puta do sada, biće organizovana tzv. 'dječija tribina', odnosno omogućeno prisustvo i podrška djece iz škola fudbala iz Srbije i regiona", saopštili su iz kluba.

Osim toga, svi gledaoci koji posjeduju ulaznicu za utakmicu 3.kola Superlige Srbije FK Partizan-FK Radnički, moći će da navedenu ulaznicu validiraju na ulazima na stadion i prisustvuju utakmici FK ‘Partizan’- FK ‘Sabah.

Partizan je u Srbiji upisao dvije pobjede uz jedan remi na početku prvenstva. U prvom kolu odigrali su 3:3 u gostima sa TSC Bačkom Topolom, onda su sa 2:0 slavili u Novom Sadu protiv Vojvodine, a ovog vikenda nakon preokreta sa 2:1 protiv Radničkog iz Niša.

Potražite više informacija na temu UEFA Konferencijska liga:

Poslije revanša sa Sabahom, koji se igra u četvrtak od 21 sat, slijedi gostovanje kod Radničkog 1923 u 4. kolu prvenstva.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi