Na Kosovu stradao i navijač Crvene Zvezde, odgođen sutrašnji derbi

Sada je stigla potvrda od zajednice Superligaša

Na Kosovu stradao i navijač Crvene Zvezde, odgođen sutrašnji derbi

Samir Mlaćo

Veliki srbijanski derbi između Partizana i Crvene Zvezde zakazan je sutra, no sada je stigla potvrda o odgodi.

Srbijanski mediji ranije su naveli da sve zavisi od sjednice Sudijske komisije s obzirom da je Zvezdu zatražila izuzeće glavnog sudija Srđana Jovanovića.

Ranije su iz Zvezde naveli da je Jovanović Partizanovac i da ih je više puta oštetio.

Smatraju da će tako biti i sada te su istakli da neće igrati meč, ali sada nemaju ni potrebe razmišljati o tome.

Pojavio se  u međuvremenu novi problem i sada je stigla potvrda da će utakmica biti odigrana u novom terminu.

Oglasi

Naime, navijači Crvene Zvezde na društvenim mrežama opraštaju se od svog člana S.N. (31) koji je poginuo na Kosovu.

Na Kosovu su četvorica srbijanskih terorista ubijena poslije napada na ovu državu, te će biti proglašen dan žalosti.

Šest ih je uhapšeno, a smatra da se da je još nekoliko uspjelo pobjeći.

Navedeni S.N. je bio navijač Crvene Zvezde i oni se trenutno opraštaju od njega.

Navijači Partizana pozvali su ranije svoje navijače na nastavak bojkota, ali utakmice sada sigurno neće biti.

"Nije laka odluka uskratiti igrače za podršku u jednoj od najvažnijih utakmica sezone, ali naša se borba mora nastaviti. Ljudi koji vode klub ne zaslužuju ni mrvu kompromisa! Situacija je vrlo jednostavna, potrebno je da Miloš Vazura podnese ostavku i mi se iste sekunde vraćamo na stadion JNA.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Dokle god je situacija u klubu ovakva kakva je, dokle god je prvi čovjek kluba i njegov profit važniji od svih nas, dotle će trajati ova mučna situacija za naše igrače. Svako ko misli da taj dan mora biti uz klub, neka to i uradi, ali sa istoka i zapada. Jug mora biti prazan i molimo da se ta odluka ispoštuje. Partizane, sretno", stoji u saopštenju popularnih Grobara.

Sutrašnji meč planiran je bio u 19 sati, a zajednica Superligaša sada je potvrdila da utakmica neće biti. Biće proglašen i dan žalosti zbog ubijenih Srba na Kosovu.

Top Komentari

xX_Bosnian_Bull_Xx
Srbi su se previse spojili sa jevrejima, sto zele svadjati narod tamo gdje su slaveni! Previse sire mrznju a neznaju da su oni sto su ih bombardovali isti jevreji sto su dobri s njima, samo iz druge zemlje! Nije to slucajno nista, svugdje gdje slicno ili isto pricamo, to rade! Nek oni sire mrznju i jevrejske interese! Oni kad bi znali da rade i za njihovo unistenje, jer su protiv svi slavena! Svadjaju ih protiv, kao i dodik sfo svadja bosance da se mrze i da doce do veceg sukopa i da se ubijaju i mrze! Dodik redovno s njima radi kao politicari iz srbije, a poslje se amerika umjesa sto je sa istim jevrejima tim, gdje idu brat, samo da ih mogu unistiti, prave im razlog za unistenje a ovo.srbi u visokim pozicijama sami sebe unistavaju za malo moc i para, ne bi oni to radili, da je njima vazna dobra skupstina na balkanu, pare i moc su bitniji za njih ili su stvarno budale i ne kontaju!
2 0
user1571956549
NEOVISNA DRZAVA KOSOVO TAMANI Fasiste... tooooooo......
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti