Navijači FK Partizan nisu mirovali ni nakon utakmice: "Odlazi, mamu ti je**m"
Foto - Screenshot

Stolici ne praštaju

Navijači FK Partizan nisu mirovali ni nakon utakmice: "Odlazi, mamu ti je**m"

Midhat Šljivak

Navijači FK Partizan bijesni su zbog ispadanja tima iz kvalifikacija za Evropsku ligu.

Beogradski crno-bijeli bili su slabiji rival u dvomeču s kiparskim AEK-om iz Larnace, te su napravili haos nakon remija u revanšu (2:2).

Nakon utakmice žestoko su napali igrače i trenera Iliju Stolicu. Zbog pritiska je ovaj trener na kraju i otišao, a zamijenit će ga Savo Milošević.

Dosta toga se dešavalo i daleko iza utakmice. Pojavio se novi snimak na kojem su navijači ispred prostorija kluba i žele se obračunati s fudbalerima.

Bilo je tu dosta prozivki, udarali su po prozorima, a u jednom trenutku su se čule i psovke.

"Odlazi, mamu ti je**m", povikali su navijači, a psovka je očigledno upućena treneru Stolici.

Nezadovoljni navijači nakon utakmice skandirali su "uprava napolje", a tjerali su i igrače da zajedno s njima skandiraju protiv rukovodstva kluba.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Partizan evropski put nastavlja u play-offu Konferencijske lige gdje će igrati dvomeč s nama dobro poznatim Hamrunom koji je izbacio Velež i Levski iz Sofije.

Sezona za beogradski klub počela je veoma slabo. Vidjet ćemo hoće li Savo Milošević uspjeti da ih vrati na pravi put, a želja svih navijača je borba s Crvenom zvezdom za naslov prvaka Srbije te nastup u grupnoj fazi Konferencijske lige.

Top Komentari

SarajFK
Nisu to navijaci nego beogradski narko dileri i ubice.
7 0
Husrefbeg22
hajvani ko hajvani, odnosno, cetnici. ne pisite o njima vise. fala bogu pa su ispali.
4 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi