FK Partizan: Uvođenjem VAR sistema stati na kraj neregularnosti lige
FK Partizan zahtijeva uvođenje VAR tehnologiju u Superligu Srbije.

Čelnici Partizana žele da se stane na kraj pričama o namještenom prvenstvu

FK Partizan: Uvođenjem VAR sistema stati na kraj neregularnosti lige

E. Oštraković

Iz fudbalskog kluba Partizan i dalje pokušavaju apelirati na čelnike saveza da se u Superligu Srbije uvede VAR tehnologija

Ipak Zoran Petrović koji je Predsjednik Sudijske komisije Fudbalskog saveza Srbije rekao je da će srpski arbitri pomoć VAR tehnologije dobiti tek za deset godina.

Čelnici Partizana odlučili su se dopisom obratiti Sudijskoj komisiji.

Dopis prenosimo u cijelosti.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

"FK Partizan se ovim putem obraća Fudbalskom savezu Srbije i upućuje zvaničnu inicijativu FSS i Zajednici fudbalskih klubova Superlige i Prve lige Srbije da se, po uzoru na najveće evropske lige, uvede VAR tehnologija na svim utakmicama Superlige, a po mogućnosti i Prve lige Srbije. Smatramo da bi se prihvatanjem ove inicijative stalo na put konstantnim neodgovornim izjavama pojedinaca u srpskom fudbalu o navodnoj neregularnosti takmičenja u Superligi Srbije. Sveukupna atmosfera koja je stvorena ne priliči nijednom akteru domaćeg prvenstva. Držimo da je ova inicijativa najbolja brana daljem produbljavanju nepotrebne razmjene argumenata između učesnika klubova Superlige Srbije. Eventualne primjedbe o dodatnim troškovima takve odluke bi djelovale licemjerno u poređenju sa činjenicom da bi prvi put dobili potpuno regularno takmičenje i ukinuli percepciju javnosti da fudbalske sudije sistematski sude protiv manjih klubova, a u intetresu dva naša najveća kluba. Partizanu takva percepcija nije potrebna i ovom inicijativim želimo da damo doprinos potpunoj regularnosti takmičenja i zaštitimo interes svih aktera u Superligi Srbije", navodi se u dopisu FK Partizan.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi