Zoran Mirković ostaje na klupi Partizana
Partizana i ne ide ove polusezone u Superligi

Iako za Zvezdom kasne već 15 bodova

Zoran Mirković ostaje na klupi Partizana

S. Mlaćo

Zoran Mirković će i u narednom periodu sjediti na klupi Partizana. Partizan nakon prvog dijela sezone u  Superligi Srbije zauzima tek treće mjesto, a Mirković ima važeći ugovor.

U Partizanu žele da se posvete jačanju igračkog kadra, a odbacili su sve špekulacije o razlazu sa Mirković koji ima ugovor do 2021. godine.

"Fudbalski klub Partizan ističe da su potpuno neumjesne, nepotrebne i maliciozne sve špekulacije u vezi sa statusom trenera prvog tima. Fudbalski klub Partizan ima trenera prvog tima. Zorana Mirkovića, sa važećim ugovorom do januara 2021. godine.

Zajedno sa upravom FK Partizan, trener Mirković ostaje potpuno posvećen pripremi ekipe za proljetni doo šampionata, borbu na svim fudbalskim frontovima i činiće kao i do sada sve da u toj borbi Partizan bude konkurentan i sposoban za osvajanje novih trofeja", stoji u saopštenju FK Partizana.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Partizan za liderom Crvenim Zvezdom trenutno zaostaje čak 15 bodova.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi