FK Podrinje u nastavak sezone s novim trenerom

Stiglo i nekoliko novih igrača

FK Podrinje u nastavak sezone s novim trenerom

Već nekoliko dana nogometaši Podrinja vrijedno se spremaju za proljetni dio sezone u 1. ligi RS.

Prvi dio priprema bit će obavljen u Janji, dok će se drugi dio, odnosno uigravanje odvijati kombinovano na stadionu u Tombaku i sportskom centru Stanišić.

Ono što vrijedi istaknuti, jeste da će Podrinje u drugi dio sezone ući s novim šefom stručnog štaba. Zbog neposjedovanja potrebne licence kormilo je napustio Zumbul Mahalbašić, a umjesto njega priliku je dobio Borislav Tonković, koji je već u prošlosti imao priliku s klupe voditi Podrinje.

U odnosu na prvi dio sezone za Podrinje više neće nastupati Jovan Zarić, Stefan Janjić i Huso Karjasević, dok su od novih imena tu Bakir Mulamustafić, Vladan Mandić i Jovica Klasanović.

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

Uprava kluba intenzivno pregovara sa još dvojicom igrača, čijim dolaskom bi se kompletirao tim za nastavak sezone.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi