Dugovi ugasili svjetlo FK Radnik

Nekadašnji premijerligaš u novom problemu

Dugovi ugasili svjetlo FK Radnik

M. Šljivak

FK Radnik iz Bijeljine napustio je društvo najboljih bh. timova u protekloj sezoni.

Nakon nekoliko sezona u kojima je ovaj tim bio svijetla tačka u bh. fudbalu, došlo je do velikog pada u organizacionom smislu i nije nikakvo čudo što je Radnik ispao iz društva najboljih.

A problemi za članove ovog kluba ne prestaju iz dana u dan. Na Gradskom stadionu u Bijeljini danas je isključena električna energija i to zbog duga od 9.600 KM.

Ovo je novi udar na Radnik koji je sigurno glavni favorit za povratak u Premijer ligu Bosne i Hercegovine u narednoj sezoni.

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

Isključenjem struje onemogućeno je normalno funkcionisanje kluba iz Bijeljine i ostaje nam da vidimo kako će ovaj problem riješiti.

Top Komentari

Mostarac94
Drzavne firme i neke privatne mogu dugovat stotine miliona za struju i nista, a nekima za 200 gase struju -.-
8 0
user1571956549
Gasi hahahaha gasiiii.....
3 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi