Mehanović: Sve osim pobjede za nas će biti veliko razočarenje
Trener kluba iz Kaknja uvjeren je da će njegov tim odigrati dobru utakmicu i savladati ekipu iz Hadžića

Rudar u Kaknju dočekuje Radnik

Mehanović: Sve osim pobjede za nas će biti veliko razočarenje

D. Kurbegović, foto: D. Kurbegović

Fudbaleri Rudara iz Kaknja porazom u Čapljini otvorili su drugi dio sezone u 1.ligi FBiH. Kakanjci su bili bolji nešto rival od Čapljine, ali su golom iz prekida na kraju ostali bez bodova.

Sreća za tim iz Kaknja jeste što je Posušje kod kuće poraženo od TOŠK-a, koji je sada na drugoj poziciji sa 31 bodom, koliko ima i Posušje, odnosno jedan više od Rudara koji je na trećoj poziciji.

Kakanjci će u subotu na svome terenu dočekati Radnik iz Hadžića, a sve osim pobjede će biti veliko iznenađenje. U tim će se vratiti sjajni stoper Gačan i vezista Čehajić, koji nisu igrali u Čapljini.

Šef struke Bećir Mehanović uvjeren je da će protiv Radnika tim biti na visokom nivou, te ostvariti prvu pobjedu u drugom dijelu sezone

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

"Moramo popraviti utisak u odnosu na prošlu utakmicu. Sve osim pobjede za nas će biti veliko razočarenje. Uradit ćemo sve da pobijedimo Radnik, kojeg smo savladali u prvom dijelu sezone u gostima. Ako želimo da ostanemo u samom vrhu, tri boda moraju ostati u Kaknju", kazao je Mehanović.

Rudar je pobijedio Radnik i u prvom dijelu sezone, bilo je 3:1 u Hadžićima za zeleno-crne, a strijelci su bili Gačan, Dervišagić i Kobilica.

Top Komentari

Brazuka
Rudar giganti
1 0
jony1919
Obzirom da vam Kazlagić sudi, ne bi bilo neko razočarenje da budete pokradeni..ali sve u svemu, sretno i samo hrabro
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi