Mehanović sa Rudarom naplatio kvalitetan rad: Ponosan sam na ove momke!

Rudar tek bod iza Posušja

Mehanović sa Rudarom naplatio kvalitetan rad: Ponosan sam na ove momke!

S. Mlaćo
Kakanjski Rudar će na zimsku pauzu sa samo bodom zaostatka za jesenjim prvakom Posušjem.

Kakanjci su uz TOŠK najefikasnija momčad i sjajno se pokazali u prvom dijelu sezone.

Velike zasluge pored igrača idu i treneru Bećiru Mehanoviću koji je sjajno posložio ekipu koja igra  dopadljivo i za gol više. Danas su sa minimalnih 1:0 Kakanjci savladali GOŠK.

“Mi smo većim dijelom utakmice bili bolji rival, a oni su za nas neugodna ekipa i nemamo dobra iskustva. Ove sezone smo srušili mnoge neugodne tradicije i definitivno mogu biti zadovoljan, te ponosan na ove momke“, priča Mehanović.

Itekako u Kaknju mogu biti zadovoljni.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

“30 bodova na polusezoni je zaista veliko. Rudar nije imao dugi niz godina toliki broj bodova do pauze. Krunisali smo dobro polusezonu, naplatili smo taj naporan rad. Uz par pojačanka možemo do Premijer lige, iako je Posušje kvalitetna ekipa, što su i pokazali“.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi