FK Rudar se pojačao: Stigli bivši omladinci Sarajeva

Federalni prvoligaš

FK Rudar se pojačao: Stigli bivši omladinci Sarajeva

Federalni prvoligaš Rudar iz Kaknja predstavio je nova pojačanja za narednu sezonu.

Kakanjci žele naredne sezone igrati zapaženu ulogu u 1. ligi FBiH i u skladu s tim slažu kockice u igračkom kadru, a danas su predstavljena i nova dvojica fudbalera.

Uz Vernesa Karavdića koji u Rudar dolazi na posudbu iz Željezničara, saradnje je dogovrena i sa Alijom Ćulovom i Adijem Bešićem koji su prošli omladinske kategorije Sarajeva.

I dok 25-godišnji Ćulov iza sebe ima više od 100 utakmica u prvoligaškom fudbalu, pred Bešićem (19) tek slijedi dokazivanje, a u Rudaru vjeruju da će u novoj sezoni imati šta da pokaže i da će biti od koristi treneru Bećiru Mehanoviću.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Veći dio priprema Rudar će inače odraditi u Kaknju, već je dogovoreno nekoliko kontrolnih utakmica, kao i učestvovanje na turniru u Vitezu na kojem će uz domaćina nastupiti još Metalleghe i TOŠK.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi