16

Komentari (16)

papagaj
Šta ti pricaš kravusino
Babaroga1987
Deriiii Ajlaaaa levate
AdmirAdmir11
Ti Ajla ne lazi da vise ne radis u fc.Sarajevo radis radis a neces dugo vjeruj
mido1921
Odavno nisam čuo bolju vijest. Ova seljanka godinama uništava ženski fudbal u BiH. Svi znaju kako je ucjenama sve igračice koje vrijede dovodila u SFK. Znamo da najbolja igračica nije mogla u reprezentaciju jer neće u SFK. Što je Kim Jong u Koreji to je ona bila u ženskom fudbalu.
Convict
Dosta ste vi pitari bili na vlasti,sad vas bole smjene 20 god.ste stimali i stimali pa dosla maca na vratanca.
Ham0
Unistice cetnici sve. Na nasu zalost Pitari jedini pokusavaju da se suprostave toj bagri ali su ih izdale bosnje nase glupe i zaostale.
pjanke.sa
Mozemo mi dosta sami. Ali ovo nije borba FK Sarajeva, trebala bi biti borba sviju protiv kriminalaca iz Saveza. Hem sukom interesa od kad je dosao Vico te obiteljska veza sa ljudim koji ne priznaju drzavu. I rezultat toga: Borac, Zrinjski i Sloga prve 3 ekipe.
hzsg
Samo GAZI BALIJE, REKAO SAM JA, BICE OPET LOGORA, PROGONA ITD. Ima li ikoga da mu to nije jasno? Ima ima ******MA...!! Ovo što četnici u NSBiH, zajedno sa izdajnicima i podanicima rade F.K. Sarajevu i svemu što ima veza za Sarajevom, nažolast ČEKA SVIJU, NE SAMO U SPORTU NEGO ŠIRE.
Mazi
@pjanke.sa boli boli ? Nema vas ni na mapi ni u prva 3 ni u kupu ? A?
Babaroga1987
Šutnja je odobravanje, onda šuti i ti Ajla da si još uvijek na platnom spisku kod Mirve i uzimaj levate. Svakako si Željovac!
atko70
Ne rise tupqne ..podrzava Samiru ..Samira smo svi mi , mozda sutra i.TI !!!??
pjanke.sa
Sta odgovoriti glupom zeljovcu, kad im je olicenje sporta i kulture onaj debil Tura
PRESEDAN
E čuj nekadašnja hahahahahahahaha I za Ramazan lažete navijače,pa stvarno,postoji li granica,kriminalci jedni!
pjanke.sa
Ti si idiot. Zena nema vise nista sa FK Sarajevom. Pa ne bi pisala to javno. Kako ste ograniceni ko balkon.
Zeleni_zub
Na zvanicnoj stranici kluba pise drugacije. Jel laze Ajla ili zvanicna stranica?
PRESEDAN
Nema a prijavljena na klub? Raspitaj se kod igrača ko i dalje politiku kluba vodi,od koga mailove primaju,ko ugovore sklapa,cirkus.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.