6

Komentari (6)

Miki2
Pitam se samo da li ćemo se ikada opametiti, ne može strani trener voditi ekipu u Premijer ligi pogotovu ekipu koja ima velike ambicije, gdje je veliki pritisak na igrače i na trenera...Vasoski nije kalibar da bi vodio Sarajevo to su trebali rješavati prije pet kola da bi se mogli sada nadati nečemu protiv Želje i Veleža a Bogami sa ovakvom igrom teško, protiv radnika smo došli u situaciju da smo se morali grčevito braniti da su nam dali gol svasta bi bilo.
user1644068495
Haj da vidimo stručnjak
Ajax11
Ti nas ne smiješ voditi protiv Zelje !!!
Chico
Kakva ubleha...
Ajax11
Haj ti kući , gazda je bio u Parizu ...
henna
Nisam gledao tekmu ali važna su 3 boda i bravo za 3+ a Željo?! Nikada nije bilo važno ko je u kakvoj formi i na kojem je mjestu na tabeli i što bi rekli : NEMA PRAVILA i pobijedit će ko bude bolji i ko bude imao više sreće. Bez problema i frke i vidjet ćemo ko će biti bolji Ja kao PITAR volio bih naravno da pobijedi Sarajevo ali... moj drug iz djetinjstva Mulalić , nije ni malo naivan. Sretno za oba tima!!!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.