Vasoski: Željo nam je sada najbitnija utakmica

Minimalna pobjeda bordo tima

Vasoski: Željo nam je sada najbitnija utakmica

Samir Mlaćo
U okviru 29. kola Premijer lige danas su na stadionu Asim Ferhatović Hase snage odmjerili FK Sarajevo i FK Radnik Bijeljina.

Sarajevo je slavilo 1:0 golom Hamze Čatakovića te tako obradovalo navijače koji se nadaju pobjedi i u utorak, kada na najveći bh. stadion stiže ljuti rival FK Željezničar.

“Ušli smo nervozno u meč, a zatim se dogovorili da budemo mirni. Mogli smo postići dva – tri pogotka, pa smo onda morali da strepimo. Rekao sam da ovo bude zlatni maj, sada nas čeka derbi protiv Željezničara. Čestitam Irfanu Ramiću na debiju, čestitam svim momcima“, kazao je Vasoski.

Nastavak prvenstva te Kup. Koliko može Sarajevo?

“Željo nam je najbitnija utakmica. Sva naša energija i koncentracija ide na tu utakmicu. Idemo onda Širokom Brijegu, tu ćemo možda kalkulisati sa sastavom. Možda ćemo tada isprobati neke igrače, jer imamo ubrzo finale Kupa. Željo i finale Kupa nam sve znači“.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Utakmicu ste završili sa tri zadnja vezna igrača.

“Hamza je dobio udarac, pa smo ga odlučili izvaditi. Radnik ima dobru skok igru, pa smo zato ubacili Šećerovića i Palića“.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

henna
Nisam gledao tekmu ali važna su 3 boda i bravo za 3+ a Željo?! Nikada nije bilo važno ko je u kakvoj formi i na kojem je mjestu na tabeli i što bi rekli : NEMA PRAVILA i pobijedit će ko bude bolji i ko bude imao više sreće. Bez problema i frke i vidjet ćemo ko će biti bolji Ja kao PITAR volio bih naravno da pobijedi Sarajevo ali... moj drug iz djetinjstva Mulalić , nije ni malo naivan. Sretno za oba tima!!!
2 4
Ajax11
Ti nas ne smiješ voditi protiv Zelje !!!
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije