Da li je na pomolu preokret: Vukotić zbog ponude iz 'Cvajte'  još razmišlja o FK Sarajevo

Sve je bilo dogovoreno, no stigla je nova ponuda

Da li je na pomolu preokret: Vukotić zbog ponude iz 'Cvajte' još razmišlja o FK Sarajevo

S. Mlaćo
Aleksandar Vukotić prema svemu sudeći neće pojačati FK Sarajevo. Barem se sada tako čini, no izgleda da su u vezi njegovog transfera preokreti itekako mogući. 

Iako je sve bilo dogovoreno sa Sarajevom, Vukotić se prema nezvaničnim informacijama u posljednji čas predomislio. Tačnije dobio je ponudu njemačkih drugoligaša Furtha i Wehena pa je sada u dilemi, no istu će vjerovatno prihvatiti.

Upravo je to potvrđeno za SportSport.ba, iz izvora bliskih fudbaleru. 

Tako od njegovog dolaska na Koševo prema svemu sudeći neće biti ništa,  iako je sve bilo dogovoreno, te je Vukotić i boravio u našem glavnom gradu i obavio razgovore sa čelnicima FK Sarajevo.

Njegov novi klub će najvjerovatnije biti Grethuer Furth ili Wehen koji se nalazi na pragu ulaska u 2. Bundesligu, ukoliko opet ne dođe do nekog preokreta u posljednji čas, a Sarajevo će se po svemu sudeći okrenuti Dariju Đumiću. 

Vukotić je posljednji angažman imao u Belgiji, tačnije u SK Beverenu. Pružao je kvalitetne partije, te je stigao poziv sa Koševa.

Već ranije je bio u kontaktu sa čelnicima FK Sarajevo, no nije potpisao jer Sarajevo tada nije željelo da plati odgovarajuće obeštećenje.

Činilo se da iz drugog pokušaja stiže na Koševo, ali i sada je izgleda sve propalo.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Sarajevo je prije par dana dogovorilo dolaske Elvira Durakovića, Samira Zeljkovića i Amara Beganovića, no nastavit će na Koševu potragu za pojačanjem u zadnjoj liniji.

Za koga će se odlučiti struka FK Sarajevo ostaje nam da vidimo.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Jara10
ma goni se i ti i svi tvoji menadzeri **** li te onaj ko ikad u kontakt s tobom stupi kad si obicno ****o plavo mrs sad u cvajtu dabogda ti obje noge slomili dole
0 9
komentator1
Nema razmisljanja kada se javi Sarajevo. Nisu to prosjaci sa šugavice da cekaju milostinju.
6 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije