Mirza Mustafić produžio ugovor sa Sarajevom na još godinu dana

Ostaje na Koševu

Mirza Mustafić produžio ugovor sa Sarajevom na još godinu dana · Zvanično

E. Ganibegović

FK Sarajevo ozvaničio je još jedan potpis ugovora, a ovaj put se radi o već aktuelnom igraču tima s Koševa.

Nakon nekoliko dolazaka i odlazaka, FK Sarajevo danas je ozvaničio da je s Mirzom Mustafićem produžen ugovor na još godinu dana.

"FK Sarajevo je aktivirao opciju produženja ugovora sa Mirzom Mustafićem na još godinu dana", objavili su na društvenim mrežama.

FK Sarajevo je aktivirao opciju produženja ugovora sa Mirzom Mustafićem na još godinu dana.

Posted by FK Sarajevo on Sunday, June 4, 2023

Ovaj 21-godišnji veznjak je u Sarajevo stigao u ljeto 2022. godine iz luksemburške Fole Esch.

Prethodno je nosio dres Elversberga i drugog tima Borussije Monchengladbach čiju je omladinsku školu prošao, a kao dječak bio je još u Metzu i RFCU-u. 

Oglasi

U minuloj sezoni je na 20 nastupa u Premijer ligi Bosne i Hercegovine ostvario učinak od jednog gola i jedne asistencije. 

Ukuse struke u Sarajevu je očigledno zadovoljio, te mu je produžen ugovor koji je isticao po okončanju ove sezone.

Podsjetimo, Sarajevo su do sada napustili Avdija Vršajević, Adnan Džafić i Frane Čirjak, a spominje se da bi mogli otići i Musa i Tomašević.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

S druge strane, stigli su Beganović, Duraković i Zeljković, te je blizu dolaska na Koševo i defanzivac Aleksandar Vukotić.

Bordo tim sklapa ekipu koja će predstavljati Bosnu i Hercegovinu u Evropi. Podsjetimo, Sarajevo će igrati pretkola Konferencijske lige.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Skender
Mrsav ucinak za godinu dana. Vise je napravio penala nego sto je postigao golova.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi