Ljekarski pregledi dijele Vukotića od potpisa za FK Sarajevo

Sjajne igre je pružao u FK Krupa, a zatim otišao u Belgiju

Ljekarski pregledi dijele Vukotića od potpisa za FK Sarajevo

S. Mlaćo
FK Sarajevo na pragu je novog pojačanja, što je SportSport.ba ranije i najavio. Naime, na Koševo stiže defanzivac Aleksandar Vukotić.

Vukotić je dobro poznato premijerligaško ime, a danas bi trebao obaviti ljekarske preglede. Ukoliko sve bude po planu, potpisat će ugovor i postati novi član bordo kluba.

Vukotić je posljednji angažman imao u Belgiji, tačnije ekipi SK Beverena, u koju je stigao iz FK Krupa.

Dok je igrao u Krupi dobijao je brojne pohvale, povezivao se sa najvećim bh. klubovima, no odlučio se za Belgiju.

Trebao je i prošle sezone doći na Koševo, što je i sam tada potvrdio, ali problem je bilo obeštećenje koje je tražio belgijski klub.

Sada je stigao kao slobodan nogometaš.

Oglasi

Sigurno da će biti pojačanja za zadnju liniju tima sa Koševa, a prethodno su ugovore potpisali Elvir Duraković, Amar Beganović i Samir Zeljković.

Sa bordo klubom povezuje se i Amer Hiroš koji je posljednji angažman imao u Osijeku, ali je bio na posudbi u Šibeniku.

Kada su odlasci u pitanju, Ilija Martinović bi uskoro mogao postati 'bivši'.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

FK Sarajevo sa pripremama će starti 12. 06., što je ranije najavio šef struke Mirza Varešanović. Prvi izazov je Evropa.

Mogući protivnici FK Sarajevo u prvom pretkolu Konferencijske lige su: Žilina (Slovačka), Torpedo Kutaisi (Gruzija), Vikingur (Island), St. Patrick's (Irska), Vllaznia (Albanija), Vikingur (Farska Ostrva), Derry City (Irska), Makedonija GP (Sjeverna Makedonija), Panevezys (Litvanija), Honka (Finska), Balzan (Malta), Zimbru (Moldavija), Dukagjini (Kosovo), Haka (Finska), Dila Gori (Gruzija), Bikrirkara (Malta), Gelntoran (Sjeverna Irska), Hegelmann (Litvanija), Isloch (Bjelorusija), Aukereyri (Island), Egnatia (Albanija), Penybot (Vels), Haverfordwest (Vels), Magpies (Gibraltar), Arsenal Tivat (Crna Gora), Virtus (San Marino), Cosmos (San Marino).

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

BordoBijeli1946
E čuj Hiroš. To ****o što dalje od kluba držati. Eno mu pomozi.ba pa neka igra za klikere kad ih toliko voli. Mrš
1 1
papagaj
Vukotic je viđen jutros u Njemackoj, ne lazite više
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi