16

Komentari (16)

Čitam komentare i uistinu ima i dobrih i loših ,a psovke su dno dna i ako se neko ne slaže može ako imalo ima savjesti i kulture i odgoja da kaže ili lajka ovako ili onako , mislim da pojedini se trebaju stidjeti ako znaju šta je stid ili sram ...
Drakula
J E B E M i tebe i muhameda
Geneve
Ti si ****o svoju mamu zašto nebi ni njih.
user1676730947
**** picko svoju mamu bijednice bez stida fuj
hamdi kurtes
Frane
Samo se nemoj raznjeti pod BB.
Geneve
Ili da ga neki pop ne siluje.
rodjak
Almedine ,da nisi ti promasio profesiju,trebo si izgleda prije biti efendija u Pazaru nego fudbaler,.Kani se supljirana nego pokazi nesto na terenu ako se vec bavis fudbalom.
Svako dobro i mnogo uspjeha ti zelim. Ali lutko moja, nemoj ti nikome savjete da dajes po pitanju vjere. Posveti se sportu u tvom slucaju fudbalu a zna se ko je zaduzen da prica o vjeri. Imamo mi IVZ i njenog poglavara i veliki broj Imama (Hodza) koji su zaduzeni za to. Ovo ti nije bilo potrebno. Ogroman broj fudbalera ima koji su pripadnici Islamske vjeroispovijesti ali ja ni jednog do sada nisam vidio niti cuo da se na ovakav nacin oglasio!
Manager
Ham0
Kuran nalaze i da se 100% zalazes za ono za sta si placen a ne da se vuces po terenu ko prebijena macka
Momak je jedan kroz jedan, aferim i lijepa uputa od mladog i lijepo odgojenog reprezentativca i kapitena Sarajeva mlađoj populaciji..Neka ga Allah dragi nagradi...
Drakula
Ebem ti alllaha i muhu
limvotemirvah
Jesi li ti Almedine slijedio taj put kad si igrao za Dodikov Borac? Slijedis li ga sad kad se slikas i druzis sa Keljmendijem? Joj sto ne mogu suplje. Igraj lopte i tisu, ne pametuj nam o vjeri.
user1676648256
Koji dupelizac vidi mu se po njisci
Ecosport
Šta je mirvah, ne govoriš da ga treba poslat u filijalu
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.