Iz FK Sarajevo objavili kada se navijači sutra mogu besplatno testirati

Za meč protiv Milsamija

Iz FK Sarajevo objavili kada se navijači sutra mogu besplatno testirati

Endin Čaušević

Fudbaleri Sarajeva sutra na Koševu igraju protiv Milsamija revanš utakmicu prvog pretkola Konferencijske lige.

U prvoj utakmici koja se prije sedam dana igrala u Moldaviji nije bilo golova, a putnika u drugo pretkolo saznat ćemo sutra.

Sarajevo kao veliki favorit ulazi u sutrašnju utakmicu, a i u prvom meču bordo tim je bio znatno bolja ekipa, no Milsami je uspio nekako da sačuva svoju mrežu.

Utakmica između Sarajeva i Milsamija igra se od 21 sat na Koševu, a na tribinama će konačno biti i navijači bordo kluba.

No, jasno je da navijači koji žele da prisustvuju utakmici moraju da ispune određene uslove koji su uvedeni zbog koronavirusa. Također, navijači koji se odluče za brzi antigenski test to će moći uraditi sutra besplatno.

Naime, iz FK Sarajevo objavili su danas da su postigli dogovor s Vladom Kantona Sarajevo i Opštinom Centar oko besplatnih antigenskih testova za sutrašnju utakmicu.

Oglasi

"Svi navijači FK Sarajevo sutra se mogu besplatno testirati u periodu od 9:00 do 18:00 sati na drive-in punktu Vrbanja uz pokaz ulaznice za utakmicu.

Testirati se ne trebaju:
⁃ oni koji se preležali SaRS CoVID-19 u posljednjih šest mjeseci
⁃ oni koji su vakcinisani prvom dozom u posljednjih 14 dana
⁃ oni koji su vakcinisani i revakcinisani
⁃ oni koji imaju negativan PCR test ne stariji od 72 sata
⁃ mlađi od 18 godina

U prodaji je ostalo još nešto više od 4000 ulaznica, a a od toga samo 300 karata za istočnu tribinu

Članovi kluba mogu ući na svaki ulaz za svoju tribinu, dok ostali navijači moraju ući na tačno određeni ulaz koji piše na njihovoj karti", saopštili su iz FK Sarajevo.

Potražite više informacija na temu UEFA Konferencijska liga:

Također, poznate su i kvote za sutrašnju utakmicu i jasno je da je Sarajevo veliki favorit. U bogatoj ponudi kladionice MOZZART možete pogledati kvote za utakmicu Sarajevo - Milsami i to OVDJE.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi