19

Komentari (19)

PeppermintSA
Jedva čekam da onaj Čelikov Turčin ponovo počne palamuditi
rodjeni95
Odvojite se vise RS
Dtox
Haha. A sto ne suspendirati stadion borca? Pa nije fks vrsilo preglede navijaca, ko je kriv sto navijaci mogu unjeti baklje? Savjetujem navijacima FKS da pjevaju Kosovo Republik, gazi gazi srbina itd. manje ce kazne biti nego paliti baklje.
bosanac12345
evo opet izbrisite komentar ,****m savezu sve ,kakve baklje nismo zapalili ni jednu protiv borca
Hz rajvosa
Nsbih smaradovi jedni
papagaj
Najlakše je Sarajevo i Želju nag...ti, Begiću sjetim ti se familije
Fare007
Da li se i vama dešavalo da vam brišu komentare,izgleda da se na portalu ne smije više iznositi istina,nito omaložavati navikačke skupine koje promovošu genocid i omaložavanje istog,grozno.....
Hakkinen
@Fare007 meni se nije desilo vjeruj mi. Svašta pišem pogotovo kada AGRESOR iz prošlog rata PROVOCIRA onda ja izgubim kompas i ne dam na SVOJU DRŽAVU. NIKADA mi niko nije izbrisao komentar . A sada ovo za Savez BiH i druge navijačke skupine ja se na to ne LOŽIM. Pišem u svoje ime.
Hakkinen
@Fare007 i naravno da sam navijač Sarajeva ali šta sada ja imam " palamuditi " što su zabranili kada i ptice na grani znaju o čemu se radi. Ali moje riječi ne pomažu ovdje ništa i naravno da se ne slažem sa ovim ali šta ću? SARAJEVO ŠAMPION Željo 2 Velež 3 MOJA ŽELJA. J.G samo želja
BobPaisley
...zabrane dolazak navijacima Sarajeva zbog pirotehnike,a zbog velicanja genocida i vrijedjanja na nacionalnoj osnovi+pirotehnika Borcu zabrane ulazak na jednu tribinu...mislim da je i budalama jasno ko upravlja ovim fudbalskim savezom.
Fcs
Zabranite nam i Koševo, opet ćemo biti prvi!!!
MSOZ101
Ako išta volim to je što ne idemo na EP i SP pa ovi iz saveza bi pokupili sve pare sebi kakav Nacionalni stadion i ti fazoni.
Div iz šehera
Hahahah RS upravlja savezom
bordosele
Dabogda vas korons virus sve potamanio u savezu...
gameon
Hehehe,,ja kakav mi savez imamo
BHNACIONALISTA
Nista brate sad treba skadirati ubi ubi srbina a nepaliti baklje ....kazna je manja
gameon
100% prijatelju,najjveci problem u savezu je baklja,a sirenje nacionalizma i sovinizma dobijes nagradu...i onda se pitamo zasto nam je liga zadnja na svijetu
BHNACIONALISTA
ZATO ZA VIKEND I JUG I SJEVER ZAJEDNICKI DA ZAGRMI
Hakkinen
BRAVO MOŽE SLAŽEM SE!!!!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.