41

Komentari (41)

Plavi21
GROHOTOM SE SMIJEM...
LomanaLuaLua
Ono kao vi baš imate razloga za smijeh hahahahah
AmerZE1990
FK RASELJENI 1946
Gagara
FK BORAC ZENICA (prije 2 sez srbadija vas spasava da ne idete u 1. fed ligu)
Benjamingst
AmerZE, ipak FKS igra Europu, prvak drzave kup BiH osvojio. Kad vidis da se Celik mucio zadnjih 10 godina za opstanak u Premijer Ligi, a FKS nesto i osvojilo dali bi vilio da Celik bude bar 50% kai Sarajevo ?
Sa1946
Jao e, igramo jednu tekmu na njihovom stadionu i to se odmah uzdiglo k'o da je Boga za bradu povuklo. Pa bolan tom jadnom i bijednom Čeliku koji je već godinama sramota BH fudbala i dužan i Bogu i narodu je najveći uspjeh to što će Sarajevo odigrati evropsku utakmicu na njihovom stadionu. Nadam se da će vam Nam platiti to što ćemo igrati makar da imate da platite dug komunalnom.
AmerZE1990
Bas ces samo jednu i odigrat bravo cjenim iskrenost Hahahahahahahga
Sa1946
Pa naravno jednu u Zenici... Vjeruj mi ako Sarajevo prođe, draže bi mi bilo da igramo u Beogradu nego u smrdljivoj Zenici.
AmerZE1990
Cudna jada od sehera grada
AnijakManjo
Pa mi smo vas triput tukli u sezoni pa sta?? Vi niste farbali lopte, jel lopte su i kod vas iste od istog saveza glupsonu.
TuemueBakayoko
priča mi komšija, rodio mu se mali kad je željo bio prvak zadnji put.. mašala, eno dijete će sad u drugi razred hahahahhahah
nemozetako
Lendo klosaru samo mi objasni kako. Bate pobjedio Rosenborga, a Rosenborg blize plasmanu u sljedecu rundu. Ili pisi kako treba ili se okani posla, jer nekom dovoljno kompetentnom uzimas hljeb iz usta.
milivoje
FK Kirija,e moj Hase,udbasi ti se gase......
LomanaLuaLua
E moj milivoje, ljudi po mjesecu hodaju ti se zoveš milivoje hahahahahah Jel te stid?
Taceoni
Željana željanaàaaaaaa
AnijakManjo
FK RASELJENI ????
TuemueBakayoko
pratiš li nas bijedniče, idi gledaj projateljsku sa Slavijom hahahahajah
AnijakManjo
Gledam, a sta ima u Zenici sto ste nam to pobjegli hahaha
TuemueBakayoko
ja bi da repliciram ahahaha jbg brate, mi pošteno platimo kiriju... a ne ko neki što farbaju lopte, što nemaju povremeno za vodu, ne dobiju licencu za evropu, a i prime tricu na grbavici od raseljenih.. na tvom mjestu ne bi puno komentariso :)
soul_eclipse
Ah gdje ste prvaci Evrope,Cardif vam daje plate za igrače ,ako ćemo realno nemate ni vi marke i vas klepaju vaši po ušima.
Sa1946
Jao kad se ovi sa Grbavice jave... S obzirom na vaš (ne)uspjeh prošle sezone i (ne)uspješan početak ove nove, mene bi iskreno bilo stid da bilo šta kažem. Želji je jedini uspjeh što ima taj mali stadiončić, a zadnji put kad je titulu osvojio Bajram u januaru bio.
VelaHavle
Pa dje vi igrate pizda vam materina... a ja vi ne igrate nikako
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.