Okupljanje Bordo tima sljedeće sedmice

Pogled na Evropu: FK Sarajevo među deset "posebnih"

10

Komentari (10)

Sarbit2019
Necemo izgubiti do kraja prvenstva .
Tas14
Treba dovesti Irfana Hadžića raskinuo je ugovor!
gallardo.la
Nikad, sto dalje od Fk Sarajeva. Menadzerska igrica, daleko mu karijera od Sarajeva bila
Olala
Hahaha lik dok je igro u nasoj ligi bio extra igrac,u evropi takodjer bio odlican sa Zrinjskim,otiso u Tursku zabio 5 golova na 12 utakmica i ne valja ti,pa sta bi ti majketi????? DA NEBI MOZDA NEDIMA HAHAHAHAHHA...Irfane dobrodosao mani se ovih budala tako su pisali i za Tatara pa su se usutili nesto
pjanke.sa
Ja sam to napisao vec. I Nedima i Irfana + ovaj iz Celja, cetiri napadaca i mozemo se necemu nadati u Europi. Do tada sve su pusti snovi.
Sa1946
Ja Irfana lično nikad ne bih iz jednog razloga. Kad je Sarajevo prošlo Budućnost on je rekao da će sačekati desetak dana da vidi hoće li u Sarajevo. U prevodu to je, da smo ušli u grupnu došao bi. Sad nam ne treba, ko ga ****.
gallardo.la
@Olala znas sta je, ja ne znam kakav je igrac ali na sportsport imas 6 7 profila registrovanih koji samo pisu da se dovede irfan hadzic, tako da je to menadzerska igra, pravi se atmosfera za njegov dolazak a uopste nije dokazan, cinjenica je da Ahmetovic sa 36 godina vise vrijedi, a nisam ni za Nedima koji slavi golove protiv nas. Znate li vi sta je Leon Benko bio za Irfana Hadzica?
gallardo.la
@Olala jos nesta, kao dobro je sto je zabio u turskoj drugoj ligi u 12 tekmi 5 golova, daj ba kakva su to pojacanja. Svakih 216 minuta zabije go, imamo takvog samo sa puno manjom platom jos ne gleda hocemo li evropu izborit pa da potpise za drugoligasa. Moj stav je jasan daleko od FK Sarajeva
Armin29
Jest lijep osjećaj biti navijač najvećeg kluba u BiH.
pjanke.sa
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.